Antena Meniu Search
x

Foto Proteste violente faţă de certificatul COVID în Bulgaria. Manifestanţii din Sofia au atacat Parlamentul

Mii de manifestanţi au protestat, miercuri, în faţa Parlamentului Bulgariei, faţă de restricţiile antiepidemice şi utilizarea certificatelor COVID-19, înregistrându-se confruntări cu forţele de ordine.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 18:10

Vezi și

Aproape 10.000 de persoane au participat la protestul organizat în centrul oraşului Sofia de formaţiunea de extremă-dreapta Vazrajdane (Renaşterea), informează site-ul Novinite.com, potrivit Mediafax. Protestatarii din Bulgaria se opun utilizării certificatelor Covid-19 pentru accesul în instituţii. Grupuri de manifestanţi au încercat să pătrundă în sediul Parlamentului Bulgariei, înregistrându-se confruntări cu agenţii forţelor de ordine. Numeroase persoane au fost rănite.

Proteste violente în Bulgaria. Un bărbat înarmat a fost reţinut

Un protestatar care avea asupra sa un pistol cu aer comprimat a fost reţinut. Ministerul bulgar de Interne a anunţat că patru agenţi ai forţelor de ordine au fost răniţi în operaţiunea de dispersare a protestatarilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Proteste violente faţă de certificatul COVID în Bulgaria. Manifestanţii din Sofia au atacat Parlamentul