Provocarea apei fierte, un joc riscant, care a băgat deja oameni în spital

De Redactia Observator.
Publicat: 10.02.2019, 11:37.
Actualizat: 10.02.2019, 11:39

Noua provocare care ia amploare pe reţelele de socializare, cea a apei fierte, îi poate accidenta grav pe cei care îi dau curs. În zilele cu ger foarte aspru, oamenii se filmează aruncând în aer apă fiartă, care ar trebui să îngheţe instantaneu, în mod spectaculos.

Noua provocare care ia amploare pe reţelele de socializare, cea a apei fierte, îi poate accidenta grav pe cei care îi dau curs. În zilele cu ger foarte aspru, oamenii se filmează aruncând în aer apă fiartă, care ar trebui să îngheţe instantaneu, în mod spectaculos. Numai că, adesea, acest lucru nu se întâmplă, iar apa fierbinte îi stropeşte pe cei ce au aruncat-o sau pe cei din jur.

La Chicago, după gerul puternic de zilele trecute, opt persoane au ajuns la spital cu arsuri, după ce au făcut testul. Astfel de cazuri s-au înregistrat şi în alte oraşe, aşa că medicii recomandă insistent ca oamenii să stea departe de acest joc riscant.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.