Antena Meniu Search
x

Priyanka Chopra, radiantă la Muzeul Madame Tussauds din New York

Pryianka Chopra are propria statuie de ceară la Muzeul Madame Tussauds din New York! Iar asemănarea este izbitoare. Nu este, însă, singura statuie care o va întruchipa pe frumoasa soţie a lui Nick Jonas. Zâmbetul ei radiant va putea fi admirat şi de locuitorii din Marea Britanie, Australia şi Asia.

de Redactia Observator

la 09.02.2019, 11:55

Vezi și

Priyanka Chopra are propria statuie de ceară la Muzeul Madame Tussauds din New York! Iar asemănarea este izbitoare. Nu este, însă, singura statuie care o va întruchipa pe frumoasa soţie a lui Nick Jonas. Zâmbetul ei radiant va putea fi admirat şi de locuitorii din Marea Britanie, Australia şi Asia.

Asemănarea dintre Priyanka Chopra şi figura de ceară este izbitoare. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu perle la gât, statuia, dezvelită la New York, reprezintă una din cele mai frumoase apariţii ale sale pe covorul roşu. Cea de la decernarea premiilor Emmy din 2016. În total, 18 sculptori au muncit la proiect, care a durat jumătate de an.

Cu un zâmbet radiant şi capul aplecat uşor într-o parte, statuia Pryiankăi Chopra îi reflectă perfect personalitatea. Iar fiecare detaliu - spune chiar ea - a fost atent analizat şi redat în sculptură.

Soţia lui Nick Jonas ar fi lucrat îndeaproape cu Muzeul Madame Tussauds pentru a avea o statuie care o întruchipează perfect.

Iar acum alte trei noi statui care o înfăţişează vor fi expuse în muzeele de ceară din Marea Britanie, Australia şi Asia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Priyanka Chopra, radiantă la Muzeul Madame Tussauds din New York