Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raid la o fermă ilegală de broaște țestoase din Mallorca

Un raid mai puţin obişnuit s-a petrecut pe Insula spaniolă Mallorca. Poliţia a mers la o fermă ilegală de broaşte ţestoase.Trei persoane au fost arestate, iar oamenii legii au luat de acolo peste 1100 de ţestoase din zeci de specii, inclusiv unele ameninţate cu dispariţia şi protejate prin tratate internaţionale. Au fost, de asemenea, sute de ouă, unele conservate în frigidere.

de Redactia Observator

la 23.08.2018 , 12:03

Un raid mai puţin obişnuit s-a petrecut pe insula spaniolă Mallorca. Poliţia a mers la o fermă ilegală de broaşte ţestoase. Trei persoane au fost arestate, iar oamenii legii au luat de acolo peste 1100 de ţestoase din zeci de specii, inclusiv unele ameninţate cu dispariţia şi protejate prin tratate internaţionale. Au fost, de asemenea, sute de ouă, unele conservate în frigidere.

Anchetatorii cred că este vorba de cea mai mare crescătorie de acest gen din Europa. Doi dintre cei arestaţi sunt cetăţeni germani, iar al treilea, spaniol, lucra în Barcelona, la un magazin de animale de companie, prin care erau vândute ţestoasele.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Raid la o fermă ilegală de broaște țestoase din Mallorca