Antena Meniu Search
x

Rămășițele actorului Julian Sands, descoperite în munții din California, la 6 luni de la dispariția acestuia

S-a confirmat că rămășițele umane găsite în munții din California sunt cele ale actorului britanic Julian Sands, care a dispărut într-o excursie în luna ianuarie. Alpiniștii au găsit rămășițele sâmbătă, iar acum au fost identificate oficial. 

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 21:43

Vezi și

Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, a dispărut pe 13 ianuarie în timpul unei drumeții în Munții San Gabriel, la nord de Los Angeles, potrivit BBC.

Rămășițele umane descoperite, declarate ofical ca fiind ale actorului Julian Sands

El a fost cunoscut pentru rolul său din filmul câștigător al Oscarului A Room With A View. Printre alte credite ale sale se numără The Girl with the Dragon Tattoo din 2011, în care a apărut alături de Daniel Craig. Julian, născut în Otley, West Yorkshire, a dispărut în zona Baldy Bowl, după ce a prins vreme rea în timpul drumeției sale. „Drumeții civili au contactat stația șerifului Fontana după ce au descoperit rămășițe umane în sălbăticia Mt Baldy”, a spus Departamentul Şerifului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Rămășițele actorului Julian Sands, descoperite în munții din California, la 6 luni de la dispariția acestuia