Antena Meniu Search
x

Rapperul mascat Dide, care pretinde că e un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live: "Nu puteți rata asta!"

Rapperul mascat care pretinde că este un fotbalist din Premier League anunță primul concert live. Dide a devenit celebru în 2023, pretinzând că joacă pentru un club de fotbal din Premier League și în muzică.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 12:31

Rapperul mascat Dide, care pretinde că e un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live: "Nu puteți rata asta!"
Rapperul mascat Dide, care pretinde că e un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live: "Nu puteți rata asta!" - Instagram/dideworld

Rapperul, care a devenit celebru pe rețelele de socializare anul trecut și care poartă o mască neagră cu buline pentru a-și ascunde identitatea, va concerta la Londra în luna iunie, transmite Mediafax.

Cunoscut doar sub numele de Dide, rapperul incognito a stârnit speculații frenetice cu privire la identitatea sa, cu Eddie Nketiah, Bukayo Saka și Reiss Nelson de la Arsenal, Noni Madueke de la Chelsea, Alex Iwobi de la Fulham și Michail Antonio de la West Ham printre numele speculate. "Principalul lucru pentru mine este muzica, mai degrabă decât jucătorul de fotbal", a declarat în exclusivitate pentru Sky News anul trecut, în primul său interviu în fața camerei de filmat.

Rapperul Dide şi-a anunţat primul său spectacol live

Articolul continuă după reclamă

Anunțând primul său spectacol live, el a spus: "În sfârșit, primul meu spectacol live! Primul meu spectacol public live. Știu că toți m-ați tot bătut la cap să fac unul. Nu puteți rata asta!". Spectacolul va avea loc la The Lower Third de pe Denmark Street din Soho, în centrul Londrei, pe 20 iunie.

Interesant este faptul că Anglia întâlnește Danemarca pentru al doilea meci din faza grupelor de la Euro 2024, în Germania, în acea după-amiază. Cu toate acestea, nu există nicio mențiune despre meciul cu Anglia în anunțul său. "Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru", a adăugat Dide. "Ne vedem la spectacol".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » Rapperul mascat Dide, care pretinde că e un fotbalist din Premier League, anunţă primul concert live: "Nu puteți rata asta!"