Antena Meniu Search
x

Războiul dintre Amber Heard și Johnny Depp continuă: Actrița a angajat avocaţi noi pentru a face apel

Actriţa Amber Heard, care a făcut apel la sfârşitul lunii iulie după verdictul procesului său pentru defăimare împotriva lui Johnny Depp, a angajat noi avocaţi pentru a conduce această nouă bătălie juridică, relatează presa americană.

de Redactia Observator

la 16.08.2022, 11:28

Actrița angajează avocați noi și susține că au fost descoperite dovezi noi
Amber Heard își pregătește apelul contra fostului soț - Profimedia

Un purtător de cuvânt al actriţei a declarat că avocata Elaine Bredehoft, omniprezentă în timpul procesului de şase săptămâni, s-a retras. Ea este înlocuită de David L. Axelrod şi Jay Ward Brown. Cei doi sunt renumiţi pentru că au apărat cu succes cotidianul The New York Times când Sarah Palin a dat în judecată publicaţia pentru defăimare, potrivit News.ro.

Avocații actriței susțin că au fost descoperite dovezi noi

„Un nou proces implică alţi avocaţi, mai ales când sunt descoperite noi dovezi”, au spus avocaţii actriţei într-un comunicat. Avocatul Ben Rottenborn, care a lucrat pentru Amber Heard de la începutul procesului, rămâne alături de ea.

După un proces important, Amber Heard a fost obligată să-i plătească 10 milioane de dolari lui Johnny Depp, care a acuzat-o de defăimare pentru un articol din The Washington Post în 2018 în care pretindea că a fost victima „violenţei domestice”. Amber Heard i-a cerut actorui să-i plătească 2 milioane de dolari.

Amber Heard a încercat mai întâi să determine anularea verdictului pentru a relansa o nouă procedură din cauza îndoielilor cu privire la identitatea unuia dintre juraţi. O cerere pe care judecătoarea Penney Azcarate, care a prezidat procedurile în instanţa Fairfax, a respins-o pe 13 iulie, considerând că actriţa nu a „suferit un prejudiciu”.

Amber Heard şi-a anunţat deja intenţia de a face recurs la sfârşitul lunii iunie prin avocatul ei, Elaine Bredehott. A doua zi după verdict a indicat, de asemenea, că actriţa nu ar putea să-i plătească daune lui Johnny Depp de 10 milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Războiul dintre Amber Heard și Johnny Depp continuă: Actrița a angajat avocaţi noi pentru a face apel