Antena Meniu Search
x

Video Răzbunarea Rusiei pentru atacul asupra podului Kerci: val furibund de rachete şi drone împotriva Ucrainei

Război în Ucraina. Vladimir Putin nu a aşteptat mult să se răzbune pentru atacul asupra podului Kerci din Crimeea. Peste noapte, armata rusă a lansat un val furibund de rachete şi drone împotriva Ucrainei. Toate au fost interceptate, dar presa internaţională scrie că armata  lui Zelenski e pe cale să rămână fără muniţie.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 21:27

Vezi și

Şase rachete de croazieră, 31 de drone de atac şi una de supraveghere au ţintit oraşele Odesa şi Mikolaiv. Armata ucraineană spune că toate au fost doborâte, dar unele resturi au căzut peste clădiri şi au rănit un om. La lumina zilei, una dintre rachete a fost recuperată prin acoperişul unei case. Oficial, Rusia susţine că loviturile aeriene au distrus mai multe fabrici. "În plus, în zona Mykolaiv și Odesa, au fost distruse depozite de combustibil cu un volum total de aproximativ 70 de mii de tone, care erau folosite pentru aprovizionarea echipamentelor militare ale Forțelor Armate ucrainene", a declarat Igor Konashenkov, purtător de cuvânt al Ministerul rus al Apărării.

Loviturile au venit la scurt timp după ce Putin a promis răzbunare pentru atacul asupra podului Kerci

Loviturile au venit la scurt timp după ce Putin a promis răzbunare pentru atacul asupra podului Kerci. "Această crimă este lipsită de sens din punct de vedere militar, nu are nicio valoare, deoarece podul din Crimeea nu a fost folosit pentru transport militar de mult timp. Este un act crud, deoarece civili nevinovați au fost răniți și uciși", a declarat Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

În ciuda avariilor, podul a fost redeschis pe o bandă. Cozile de maşini se întind însă pe zeci de kilometri. Sunt turişti ruşi care vor să ajungă la plajă în Crimeea. Alţi turişti au avut parte de emoţii, pe malul mării Azov. Un avion de luptă rusesc s-a prăbuşit chiar în faţa lor. La Kiev, Zelenski are şi el probleme. Aliaţii din UE şi NATO nu reuşesc să îi furnizeze muniţia necesară pentru o ofensivă prelungită, în special obuze de 155 de milimetri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Răzbunarea Rusiei pentru atacul asupra podului Kerci: val furibund de rachete şi drone împotriva Ucrainei