Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia campionului MotoGP Jorge Lorenzo după moartea lui Lolo, micul pilot de doar 9 ani decedat la Honda Junior Cup. Accidentul tragic a şocat Brazilia

Un pilot argentinian de motociclism a murit după ce a suferit răni grave într-un accident în timpul unei sesiuni de antrenament la o competiţie de juniori din Brazilia, relatează BBC. Micuţul Lorenzo Somaschini avea doar 9 ani.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 09:53

Tragedie la Honda Junior Cup, în Brazilia - X

Lorenzo Somaschini concura vineri în timpul antrenamentelor libere pentru Honda Junior Cup, una dintre cele mai mari competiţii pentru tineri din regiune, când a suferit un accident pe circuitul Interlagos din Sao Paulo.

Tragedie la Honda Junior Cup, în Brazilia

Somaschini, din Rosario, a fost transportat la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, unde a murit luni, potrivit organizatorilor evenimentului, SuperBike Brazil. Oficialii competiţiei au declarat că Somaschini a primit imediat îngrijiri medicale şi a fost iniţial stabilizat, dar starea sa s-a înrăutăţit apoi şi a fost mutat la terapie intensivă sâmbătă, relatează news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Lorenzo Somaschini a murit la doar 9 ani

Pe acelaşi subiect

"Toţi cei din echipa SuperBike Brazil sunt consternaţi de ceea ce s-a întâmplat şi ne exprimăm sincerele noastre regrete faţă de toată familia şi prietenii lui Lorenzo", au precizat organizatorii într-un comunicat.

Cunoscut ca Lolo, pilotul junior avea numărul 99 pe motocicleta sa, în semn de omagiu pentru triplul campion mondial de MotoGP Jorge Lorenzo.

Reacţia lui Jorge Lorenzo, campion MotoGP 

"Mi se frânge inima pentru că eram idolul lui şi îmi purta numărul. Din nefericire, motocicletele ne pot da totul, dar ne pot răpi la fel de repede tot ce avem", a scris pe Instagram motociclistul Jorge Lorenzo.

Junior Honda Cup este un eveniment pentru piloţii cu vârste cuprinse între opt şi 16 ani care conduc motociclete modificate cu pedale şi ghidon special adaptate, care pot atinge viteze de până la 100 km pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri externe » Reacţia campionului MotoGP Jorge Lorenzo după moartea lui Lolo, micul pilot de doar 9 ani decedat la Honda Junior Cup. Accidentul tragic a şocat Brazilia