Antena Meniu Search
x

Reacţia mamei, după ce fiul a fost filmat făcând sex în toaleta unui avion cu zborul spre Ibiza

O mamă a reacţionat vehement după ce fiul ei a apărut într-o filmare devenită virală, în timp ce întreţinea relaţii intime cu o femeie, în baia unui avion cu zborul Luton- Ibiza. Aceasta spune că a rămas şocată să afle inclusiv că „tocmai îşi cunoscuse partenera în aeroport”.

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 16:19

Piers Sawyer, care şi-a sărbătorit de curând vârsta de 23 de ani, şi o femeie a cărei identitate nu a fost făcută publică, au fost prinşi în fapt în timp ce întreţineau relaţii sexuale în baia unui avion. Un membru al echipajului a deschis uşa şi i-a găsit pe cei doi în ipostazele compromiţătoare, spre „deliciul” celorlalţi pasageri care au început să râdă, să aplaude şi să chiuie.

Mama lui, Elaine, a spus pentru The Sun că a fost şocată să vadă filmarea în care protagonist este fiul ei, distribuită printre prieteni, cunoştinţe sau chiar discutată în timpul unui show de divertisment, la TV.

Cuplu, surprins în ipostaze indecente în toaleta unui avion

A recunoscut că, deşi „nu este ceva ce o mamă şi-ar dori să vadă”, nu crede că „perechea făcea crău cuiva” şi susţine că membrul echipajului de zbor nu ar fi trebuit „să deschidă pur şi simplu uşa”. Piers plecase spre Ibiza cu mai mulţi prieteni vinerea trecută, tocmai pentru a-şi aniversa vârsta de 23 de ani. Potrivit mamei lui, tânărul a cunoscut-o pe femeia cu care mai târziu avea să întreţinăp relaţiile intime în toaleta avionului, în aeroport, cu puţin timp înainte de decolare.

Pe acelaşi subiect

Ştii că lucrurile astea se vor întâmpla odată ajunşi la destinaţie, dar nu te aştepţi să se întâmple în timpul zborului. Uneori nu gândesc. Da, este jenant, dar nu făceau rău nimănui”, mărturiseşte mama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia spune că fiul ei „nu vrea să vorbească” despre incident și bănuiește că „probabil vrea doar să uite tot ce s-a întâmplat”.

Cuplul, întâmpinat de poliţie la aterizare

Imaginile stânjenitoare au fost surprinse în timpul unui zbor Luton-Ibiza, după ce un membru al echipajului aflat la bord a deschis uşa toaletei şi i-a „demascat” pe cei doi, în cele mai intime momente, potrivit Daily Mail. Ulteiror o altă persoană a filmat momentul în care cei doi amorezi ies din toaletă şi se îndreaptă spre locurile lor, în ropotele de aplauze şi chiuiturile celorlalţi pasageri.

Un purtător de cuvânt al EasyJet a declarat pentru MailOnline că cei doi pasageri au fost întâmpinaţi de poliţie la aterizare: „Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza din 8 septembrie a fost întâmpinat de poliție la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri de la bord”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Reacţia mamei, după ce fiul a fost filmat făcând sex în toaleta unui avion cu zborul spre Ibiza