Antena Meniu Search
x

Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor: "Nu e nimic în neregulă cu noi"

Caz revoltător, în Miami. O familie aflată în vacanță a fost dată afară din avion, după ce pasagerii s-au plâns de mirolul lor. Cuplul călătorea alături de fetița lor de un an.

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 22:25

Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, diupă ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor
Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, diupă ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor - Local 10

Yossi ,soția sa și fiica lor în vârstă de 19 luni se pregăteau să zboare înapoi acasă, în Detroit, miercuri, când au fost dați jos din avion de către personal, potrivit Local 10.

Nu mirosim. Nu e nimic în neregulă cu noi. De îndată ce ne-au scos, au închis poarta și apoi au spus: „Îmi pare rău, domnule, unii oameni s-au plâns de mirosul dumneavoastră și nu vă putem lăsa în avion”, a spus Yossi Adler.

Cei doi, lăsați în aeroport cu copilașul și fără bagaje

Soții Adler au spus că li s-a spus că bagajele lor vor fi luate din avion, dar acest lucru nu s-a întâmplat, singurele haine pe care le aveau fiind cele de pe ei. 

Pe acelaşi subiect

Au scaunul nostru de mașină, căruciorul, totul”, a spus Jennie Adler.

Adlers s-au întors la Aeroportul Internațional din Miami a doua zi în speranța că vor putea zbura acasă.

Am oprit mai mulți oameni în aeroport și este jenant, dar i-am întrebat: „Credeți că mirosim? Pentru că tocmai am fost dați din avion pentru că miroseam”, a spus Jennie Adler.

Vreau ca ei să recunoască ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și să-mi spună adevărul. Ce-a fost asta?", a declarat Yossi Adler. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cuplu din SUA, dat afară din avion cu bebelușul în brațe și fără bagaje, după ce pasagerii s-au plâns de mirosul lor: "Nu e nimic în neregulă cu noi"