Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia MApN după ce Rusia a declanşat războiul în Ucraina: primele decizii luate de generalii români

Armata României a activat toate punctele de comandă de unde se monitorizează tot ceea ce ţine de situaţia de securitate a ţării.

de Redactia Observator

la 24.02.2022 , 13:47

Dacă pe timp de pace se lucrează în ture, acum toţi angajaţii au fost chemaţi la muncă. Reprezentanţii Ministerului Apărării spun că nu este însă cazul să ne alarmăm.

"Vă pot asigura că suntem în măsură la nivelul instituţiei militare, suntem pregătiţi să facem faţă oricărei situaţii care ar putea să se dezvolte, însă aş vrea să transmitem un mesaj cât se poate de clar, nu avem motive de îngrijorare la nivel naţional, la nivelul fiecărui cetăţean român, cu privire la situaţia de securitate a României. Nu avem la acest moment, nici pentru România, nici pentru toate celelalte ţări NATO de pe flancul estic, estimări că ar putea fi ameninţări de securitate directe, la adresa unui stat membru NATO, deci nici a României", a declarat Costi Spînu, general de brigadă în cadrul Ministerul Apărării Naţionale.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Reacţia MApN după ce Rusia a declanşat războiul în Ucraina: primele decizii luate de generalii români