Antena Meniu Search
x

REACŢIA premierului britanic după ATACUL TERORIST din Londra! DECIZIE RADICALĂ luată de Theresa May (VIDEO)

Într-un discurs susţinut pe Downing Street, Theresa May a condamnat atacul din Londra. "Destul este destul!", a spus premierul britanic în cadrul unei conferințe de presă.

Într-un discurs susţinut pe Downing Street, Theresa May a condamnat atacul din Londra. "Destul este destul!", a spus premierul britanic în cadrul unei conferințe de presă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Politia a primit rapoarte care anuntau ca mai multe persoane au atacat oameni pe strada. Politia a raspuns cu viteza si curaj. Politistii au ajuns imediat in piata Borough unde i-au impuscat pe teroristi. Sapte persoane au murit în urma atacurilor, iar 48 de oameni au fost raniti. Gandurile si rugile noastre sunt indreptate catre victime si catre familiile si cei apropiati acestora.

Londra a mai fost lovita o data si asta vine dupa atentatul de la Manchester. Terorismul aduce terorism. Infrangerea acestei ideologii a teroristilor este cea mai mare provocare cu care ne confruntam si ne vom confrunta.

Trebuie sa luam masuri militare, sa distrugem ISIS in Irak si Siria. Destul e destul! Trebuie sa ne adunam impreuna si sa ne infrangem dusmanii", a spus Theresa May.

Premierul britanic a anunţat, de asemenea, că alegerile generale vor avea loc, aşa cum au fost prevăzute, joi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » REACŢIA premierului britanic după ATACUL TERORIST din Londra! DECIZIE RADICALĂ luată de Theresa May (VIDEO)