Antena Meniu Search
x

Video Regele Charles, diagnosticat cu cancer, s-a întâlnit cu premierul Rishi Sunak. De ce vrut să filmeze momentul

Regele Charles revine încet, încet la viaţa publică. Monarhul a avut prima întâlnire faţă în faţă cu premierul britanic după ce a aflat că este bolnav de cancer. Uşor slăbit, dar bine dispus, Charles i-a povestit lui Rishi Sunak despre mesajele de încurajare primite din partea oamenilor. El a spus că aceste gesturi l-au emoţionat până la lacrimi. Presa locală scrie că este un lucru neobişnuit faptul că regele a permis filmarea momentului. Jurnaliştii speculează că Charles a vrut astfel să transmită poporului că duce lupta cu boala fără probleme. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 22:33

Vezi și

Regele Charles al III-lea l-a primit personal pe prim-ministrul britanic Rishi Sunak pentru audienţa sa săptămânală la Palatul Buckingham, pentru prima dată de când suveranul, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu o formă de cancer, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea britanică, relatează AFP.

Cel mai recent, regele a fost văzut la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham (estul Angliei).

La mai puţin de 18 luni de la accederea la tron, suveranul a început un tratament pentru o formă nespecificată de cancer. Se ştie că afecţiunea a fost depistată în timpul unei operaţii recente pentru hipertrofie benignă de prostată, dar că nu este vorba de cancer de prostată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Regele Charles, diagnosticat cu cancer, s-a întâlnit cu premierul Rishi Sunak. De ce vrut să filmeze momentul