Antena Meniu Search
x

Regele Charles, gata să se împace cu Harry. Presa din Anglia zvonește că prințul vrea să revină acasă

Regele Charles al III-lea dorește să reia relația și să se împace cu fiul său înstrăinat, prințul Harry, asta pe fondul zvonurilor că acesta din urmă dorește să se întoarcă în Marea Britanie. În ultimii ani, relația ducelui de Sussex cu restul familiei regale britanice a fost marcată de tensiuni, mai ales după documentarul în care a apărut și cartea pe care a scris-o notează The Mirror.

de Adrian Popovici

la 30.09.2023, 18:35

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii și Irlandei de Nord și prințul Harry, duce de Sussex
Regele Charles, gata să se împace cu Harry. Presa din Anglia zvonește că prințul vrea să revină acasă - Profimedia

Zvonurile despre "tratativele de pace" dintre prințul Harry și tatăl său, regele Charles, în vârstă de 74 de ani, au apărut înaintea călătoriei primului în Marea Britanie la începutul acestei luni. Cu toate acestea, a fost raportat ulterior că nu au reușit să se întâlnească.

Tabloidele britanice susțin acum că pentru regele Charles împăcarea cu fiul său cel mic reprezintă "o nevoie strategică" dat fiind faptul că prăpastia dintre Harry și restul familiei regale se reflectă negativ asupra persoanei și domniei monarhului. O apropiată de palatul Buckingham a declarat că deși se crede că regele se așteaptă la scuze, acest lucru nu este adevărat.

Aceiași persoană apropiată de casa de Windsor a adăugat că "Charles vrea să se împace (n.r. cu Harry), dar nu cu orice preț". În plus, sursa mai susțin că "situația" în care se află fiul cel mic al monarhului nu trebuie rezolvată imediat și că "în cele din urmă" se va rezolva.

Speculațiile despre o posibilă reconciliere vin pe fondul zvonurilor că prințul Harry este "disperat" să se întoarcă în Marea Britanie. În plus, unele publicații susțin că acesta este gata să-și stabilească o reședință în Anglia pentru a-și putea continua actele de caritate, chiar dacă, așa cum susțin unele speculații, Meghan nu este interesată de idee. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Regele Charles, gata să se împace cu Harry. Presa din Anglia zvonește că prințul vrea să revină acasă