Antena Meniu Search
x

Regele Mihai, chemat la proba ADN. Un german spune că ar fi fiul lui nelegitim

Regele Mihai a fost chemat la proba ADN, pentru că un german susţine că ar fi fiul lui nelegitim.

Vezi și

Un german sustine ca este fiul nelegitim al Regelui Mihai. Acesta a cerut unei instante din Bucuresti sa-l oblige pe fostul suveran sa ofere o proba ADN care sa stabileasca daca este sau nu tatal acestuia.

Povestea spusa de Dieter Stanzeleit nu o gasiţi în niciun manual de istorie. El spune oricui vrea sa-l asculte ca s-a nascut în 1939 în comuna Carmen Sylva din Constanţa şi ca este rodul iubirii dintre Regele Mihai şi englezoica Nerissa Lions. Mai mult, el susţine ca cei doi au fost casatoriţi înainte ca el sa se nasca şi l-au botezat la Alba Iulia cu numele de Nicolae Vasile.

Iar povestea, demna de un film de aventuri, continuă: neamţul susţine ca, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, atât el cît şi mama lui ar fi fost rapiţi din Ordinul lui Hitler de un comando SS-ului şi duşi la Wolfsschanze.

"Hitler voia sa încheie pacea cu englezii, şi prin intermediul mamei mele ar fi vrut sa câştige fidelitatea regelui, pentru a face presiuni asupra lui Churchil, prin intermediul dinastiei monarhice", spune Dieter Stanzeleit.

Pe acelaşi subiect

În captivitate povesteşte el, ar fi fost torturat, la fel ca şi mama sa.

"Mai târziu, am acest lucru în memorie, am fost siliţi şi ameninţaţi cu armele sa coborâm din tren. Era o dimineaţă cenuşie, tuna, ne-au urcat într-un avion, imi amintesc ca ma dorea capul, mi-era foame, sete. Am aterizat în faţa unei păduri, unde statea o limuzina neagra. Am fost purtaţi apoi prin padure pâna în faţa unui buncăr mare", relatează Dieter Stanzeleit.

Germanul susţine că, dupa uciderea mamei lui, a fost apoi adoptat de o familie de ţărani din Germania, a căror fiu, pe nume Dieter murise cu câteva zile în urma. El ar fi descoperit mult mai tarziu aşa-zisa poveste reală, că Regele Mihai ar fi tatăl său. A încercat, spune el, sa se adreseze de mai multe ori Casei Regale însă, de fiecare dată, raspunsul a fost ca Regele Mihai a fost casatorit o singura data şi ca nu are niciun copil din afara mariajului. Acum el spera ca justiţia sa-i faca dreptate. 

"Când spun, vad un om normal, cu o mica problema: o identitafe furata. Ma simt ca şi cum aş fi furat ceva din micul Dieter", declară Stanzeleit.

Avocatul casei Regale a anunţat că nu a primit o copie a cererii în judecata. Abia dupa ce va lua act de solicitarile germanului, va avea un punct de vedere oficial. Conform statutului actual al casei regale, succesorul regelui Mihai este Principesa Margareta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regele Mihai, chemat la proba ADN. Un german spune că ar fi fiul lui nelegitim