Antena Meniu Search
x

Regele şi regina Suediei au fost confirmaţi pozitiv cu Covid-19

Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi soţia lui, regina Silvia, au fost testaţi pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19, a anunţat marţi Palatul Regal într-un comunicat.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 17:50

Regele şi regina Suediei
Regele şi regina Suediei - Profimedia

"Regele şi regina, care sunt vaccinaţi cu trei doze, prezintă simptome uşoare şi se simt bine, având în vedere circumstanţele", precizează comunicatul publicat de Palatul Regal al Suediei, potrivit AGERPRES.

Palatului Regal a anunţat că regele suedez, în vârstă de 75 de ani, şi regina suedeză, în vârstă de 78 de ani, s-au plasat în autoizolare şi că lucrează la identificarea persoanelor cu care suveranii scandinavi au intrat în contact în perioada recentă.

Vestea despre aceste rezultate pozitive la testele anti-COVID-19 realizate de regele şi regina Suediei a venit într-o zi în care ţara scandinavă a stabilit un nou record de infectări în 24 de ore şi în contextul creşterii numărului de infectări din cauza variantei extrem de infecţioase Omicron.

Suedia a înregistrat 11.507 de cazuri de COVID-19 pe 30 decembrie, a anunţat Agenţia naţională pentru sănătate marţi, într-o perioadă în care al patrulea val al pandemiei pune din nou presiune pe sistemul naţional medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Regele şi regina Suediei au fost confirmaţi pozitiv cu Covid-19