Antena Meniu Search
x

Regina Elisabeta a II-a a vizitat expozitia florala din Chelsea

Londra a fost "invadata" de cele mai spectaculoase si mai frumoase flori de sezon. Asta pentru ca in capitala Marii Britanii, s-a dat startul traditionalei expozitii florale, ajunsa la editia cu numarul 100. Invitatul de onoare al evenimentului a fost regina Elisabeta a II-a.

Vezi și

O expozitie regala cu vizitatori pe masura. Insasi suverana britanica a venit sa se bucure de priveliste si miros. Regina este si patroana Societatii Regale de Horticultura, organizatoarea manifestarii, iar vizita sa din ajunul deschiderii a devenit, in sine, o traditie.

Elisabeta a II-a a parcurs, fara graba, standurile si a stat de vorba cu cativa peisagisti. A ajuns si la un stand de flori mai special. Cel patronat de nepotul ei, printul Harry.

Printul patroneaza o asociatie de binefacere pentru copiii saraci din statul african Lesotho, care expune plante originare din acea tara. Organizatorii spun ca Harry s-a implicat cu pasiune in proiectare si a aprobat personal schitele in timp ce se afla pe frontul din Afganistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Regina Elisabeta a II-a a vizitat expozitia florala din Chelsea