Antena Meniu Search
x

Video Reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu, corespondenţă din Ucraina. Localnicii din Izmail ajută armata construind plase de camuflaj şi spun că vor lupta până la capăt contra ruşilor

Colegii nostri Laurenţiu Rădulescu şi Răzvan Petrescu, au ajuns astăzi în Izmail, acolo unde, acum 3 zile, armata rusă a lansat un atac cu rachete asupra unei baze militare ucrainene. Regiunea se află la doar 15 km de granița cu România.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 04.03.2022, 17:45

Vezi și

Este mobilizare totală în momentul de faţă în Ucraina. Foarte mulţi civili care încearcă să ajute forţele armate în perioada imediat următoare. Oamenii s-au mobilizat mai ales după bombardamentele care au avut loc în cursul nopţii trecute asupra centralei nucleare din Zaporojie.

Izmail are o comunitate însemnată şi de români. Localnicii fabrică nişte plase de camuflaj. Plasa este făcută din diferite cârpe. Copii şi bătrâni lucrează la aceste plase. Astfel de acţiuni au loc în mai toate oraşele importante din Ucraina. Oamenii spun că dacă forţele armate ruse vor ajunge aici nu vor ezita să lupte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Reporterul Observator Laurenţiu Rădulescu, corespondenţă din Ucraina. Localnicii din Izmail ajută armata construind plase de camuflaj şi spun că vor lupta până la capăt contra ruşilor