Antena Meniu Search
x

Video Republicanul Mitch McConnell a încremenit iar în fața reporterilor, timp de peste 30 de secunde

Senatorul american McConnell a rămas încremenit timp de 30 de secunde în timpul unei apariții publice. Politicianul a fost implicat recent într-un incident similar.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 09:11

senatorul republican Mitch McConnell
Republicanul Mitch McConnell a încrement iar în fața reporterilor, timp de peste 30 de secunde - CNBC Television via Youtube

Senatorul republican Mitch McConnell a încremenit miercuri timp de peste 30 de secunde în timpul unei apariții publice. Bărbatul, în vârstă de 81 de ani, răspundea la întrebările reporterilor când s-a blocat, privind în gol și fără a spune ceva, potrivit Reuters.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a fost abordat de o a doua persoană, McConnell a început să vorbească din nou, dar a solicitat ca întrebările reporterilor să îi fie repetate de un asistent. Înainte de a pleca, el a mai răspuns doar la două întrebări cu o voce scăzută.

Pe acelaşi subiect

Nu e pentru prima oară când Mitch McConnell a încremenit în fața reporterilor

Un incident similar a avut loc pe 26 iulie. Atunci, McConnell a încremenit în mijlocul unei conferințe de presă și a trebuit să fie condus de asistenții săi. Ulterior, el a spus că s-a simțit amețit și a anunțat că intenționează să rămână în funcția de lider parlamentar până la alegerile din 2024.

Vârsta înaintată a multor politicieni, inclusiv a președinților Biden și Trump, a ajuns subiect de dezbatere în SUA.

Aproximativ 61% dintre americanții care au răspuns unui sondaj Reuters/Ipsos s-au declarat îngrijorați de faptul că membrii Congresului sunt prea bătrâni pentru a-i reprezenta pe cetățeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Republicanul Mitch McConnell a încremenit iar în fața reporterilor, timp de peste 30 de secunde