Antena Meniu Search
x

Video Cum se apără Donald Trump, după ce s-a predat și a fost pozat la poliție: "Eu nu am greşit cu nimic"

Moment istoric în Statele Unite. Donald Trump este primul fost sau actual preşedinte căruia i s-a făcut o fotografie de identificare la poliţie. Republicanul s-a predat ieri, în Georgia, după ce a fost acuzat de subminarea alegerilor din 2020. Nu a fost decât o formalitate, pentru că republicanul a plătit cauţiunea de 200.000 de dolari şi a fost liber să plece.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 22:20

Vezi și

Încruntat şi ameninţător! Aşa apare Donald Trump în prima fotografie judiciară făcută vreodată unui fost preşedinte american. Pentru că nu se consideră vinovat, nu s-a jenat de această ipostază. A pus poza pe Twitter şi a devenit viral.

Internauţii l-au comparat cu Joker, marele inamic al lui Batman. Alţii au remarcat că Trump are privirea personajelor cu probleme psihice din filmele regizorului Stanley Kubrick. Admiratorii lui au continuat să îl susţină, însă. Pe internet se vând tricouri, hanorace şi căni de vânzare cu poza de identificare a preşedintelui.

În ciuda sprijinului fără precedent, viitorul lui Donald Trump pe scena politică este incert

Acuzat că a încercat fraudarea alegerilor prezindenţiale din anul 2020, el s-a predat azi-noapte la închisoarea din Fulton, Georgia. Acuzaţia este doar una dintre cele peste 90 care i se aduc republicanului, în patru dosare penale. 

Pe acelaşi subiect

Donald Trump, fostul președinte al SUA: Ceea ce se întâmplă este o nedreptate. Noi nu am greşit cu nimic. Eu nu am greşit cu nimic. Şi toată lumea ştie că nu am mai avut aşa o susţinere până acum.

Este a patru inculpare pentru Donald Trump în tot atâtea luni

În aprilie, a fost pus sub acuzare pentru că a mituit o starletă ca să nu divulge relaţia amoroasă pe care a avut-o cu el. A urmat cazul documentelor secrete sustrase de la Casa Albă, iar luna trecută a fost pus sub acuzare în ancheta revoltei de la Capitoliu. Trump susţine că toate dosarele sunt fabricate de adversarii care vor să îl oprească să se întoarcă în Biroul Oval.

Donald Trump, fostul președinte al SUA: Ei încearcă să intervină în alegeri. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva în ţara noastră. Acesta este felul lor de a avea o campanie electorală. 

După ce poza de identificare a lui Trump a ajuns virală pe internet, internauţii au inclus-o în topul pozelor celebre din închisoare. În clasament apar Elvis Presley, care nu a comis nicio infracţiune, dar şi-a dorit să se fotografieze în penitenciar, Michael Jackson, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor şi Frank Sinatra, inculpat pentru că a sedus mai multe femei.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Cum se apără Donald Trump, după ce s-a predat și a fost pozat la poliție: "Eu nu am greşit cu nimic"