În Norvegia s-a deschis primul restaurant subacvatic din Europa
Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului. Peste șapte mii clienţi au făcut deja rezervări pentru a cina printre peşti.
Primul restaurant subacvatic din Europa se deschide, în această seară, în sudul Norvegiei! Localul a a fost construit sub forma unui tub mare de beton parţial scufundat în Marea Nordului. Peste șapte mii clienţi au făcut deja rezervări pentru a cina printre peşti.
Cu o arhitectură impresionantă restaurantul "Under" a fost proiectat la o adâncime de cinci metri în Marea Nordului din Norvegia. Dacă la început clienţii au impresia că pătrund într-o saună, pe măsură ce coboară scările descoperă un restaurant subacvatic cu o fereastră ce oferă o privelişte uimitoaree.
Inaugurat astăzi, restaurantul poate primi până la 40 de clienți deodată. Cu toate acestea, nu oricine îşi permite să cineze în localul subacvatic.
Un meniu complet - cu 18 feluri pe bază de fructe de mare şi alte ingrediente locale - poate costa până la 430 de dolari.
Construit pentru a face faţă condiţiilor meteo extreme, restaurantul a fost proiectat de aceeaşi firmă care creat clădirea Operei din Oslo şi Muzeul Memorial 11 Septembrie din New York.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰