Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Revelion 2022, în imagini din întreaga lume. Focuri de artificii impresionante în Noua Zeelandă şi Australia, de Anul Nou

Insulele Kiribati, Noua Zeelandă şi Australia au intrat deja în 2022. Peste tot, Revelion 2022 a fost marcat de focuri de artificii spectaculoase. În alte parti pregătirile sunt în toi. În urmă cu doar câteva minute si thailandezii au intrat în Noul An.

de Redactia Observator

la 31.12.2021 , 20:02

Anul Nou 2022 a fost primit cu un foc de artificii spectaculos şi jocuri de lumini în Noua Zeelandă. Auckland a fost printre primele oraşe ale lumii care au întâmpinat noul an. Înaintea tuturor, la ora 12.00, ora României, locuitorii din Insulele Kiribati au fost primii care au spus La mulţi ani, 2022!

Spectacol de Revelion 2022 şi pe cerul Australiei

Locuitorii din Sydney care au vrut să admire focul de artificii de aproape au putut face asta doar pe baza unui bilet de acces, într-o zonă amenajată special. Au urmat apoi Hong Kong şi Taiwan.

Vezi și

În alte părţi ale lumii, nerăbdătorii numără orele. În New York, pregătirile au fost în toi până de curând. O tonă şi jumătate de confetti vor fi aruncate în Times Square la miezul nopţii, iar organizatorii au urcat cu grijă bila uriaşă pe clădirea One Times Square. Nu mai puţin de 32.000 de becuri și 2.500 de cristale vor anunţa trecerea în noul an.

Brazilienii întâmpină Anul Nou 2022 pe plajă

Nici în Brazilia nu a fost uitată distracţia. Doar că aici petrecerea va avea vreme de vară. Oamenii se vor bucura de noul an la peste 30 de grade Celsius.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Revelion 2022, în imagini din întreaga lume. Focuri de artificii impresionante în Noua Zeelandă şi Australia, de Anul Nou