Antena Meniu Search
x

REVELION însângerat: 12 persoane care sărbătoreau trecerea dintre ani au fost UCISE în Brazilia (VIDEO)

Un bărbat înarmat a ucis, în noaptea dintre ani, 12 persoane care petreceau într-o locuinţă din localitatea Campinas, situată în apropiere de Sao Paulo (Brazilia).

Un bărbat înarmat a ucis, în noaptea dintre ani, 12 persoane care petreceau într-o locuinţă din localitatea Campinas, situată în apropiere de Sao Paulo (Brazilia).

Printre persoanele ucise se numără fosta soţie şi fiul atacatorului. Alte trei persoane au fost rănite în atacul armat din Campinas.

Se pare că atacatorul a pătruns în locuinţa familiei cu mai multe arme şi voia să-şi ucidă fosta soţie, precum şi singurul fiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Crima a avut loc la scurt timp după miezul nopţii, iar vecinii au crezut că focurile de armă sunt artificii de Anul Nou.

Vecinii au chemat autorităţile doar după ce unul dintre răniţi a reuşit să scape din casă şi a cerut ajutor.

”Atunci când am deschis poarta pentru a merge în stradă să privim focul de artificii, o persoană rănită a intrat în curtea noastră. A intrat şi a început să ceară ajutor”, a povestit Christiano Machado.

Atacatorul s-a sinucis în locuinţa familiei înainte de intervenţia poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » REVELION însângerat: 12 persoane care sărbătoreau trecerea dintre ani au fost UCISE în Brazilia (VIDEO)