Antena Meniu Search
x

Revelion fabulos în Dubai. Arabii îl vor în Cartea Recordurilor

Anul 2014 a început în stil mare în multe dintre metropolele lumii! Dar cel mai reuşit spectacol a fost, de departe, cel din Dubai. Oraşul care se află deja în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare clădire din lume a încercat să bată şi recordul pentru cel mai amplu foc de artificii.

Vezi și

400 de mii de artificii au luminat celebrul hotel Burj Khalifa. Cea mai înaltă clădire din lume a fost, cum era de aşteptat, principala scenă a spectacolului de lumini din Dubai.

Lasere şi jocuri de apă au completat un spectacol pe care organizatorii l-au vrut unic în lume.

Cele 6 minute, cât a durat desfăşurarea de forţe pirotehnice, au trecut ca o clipă pentru localnicii şi turiştii ieşiţi în stradă.

În tot acest timp, nu doar Burj Khalifa, ci şi cele două insule artificiale ale Dubaiului au părut incandescente.

Autorităţile din capitala emiratului speră ca spectacolul de revelion să rămână nu doar în amintirea celor care l-au văzut, ci şi în.anale.

Au folosit cel mai mare număr de artificii din lume şi aşteaptă acum ca tentativa de record să primească certificarea celor de la Guinness Book.

Actualul record e în contul Kuweitului, cu 77 de mii de artifici folosite la aniversarea a 50 de ani de existenţă a Constituţiei.

sursa foto: meenakon.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Revelion fabulos în Dubai. Arabii îl vor în Cartea Recordurilor