Antena Meniu Search
x

Video "Ritualurile satanice" ale unei bătrâne de 83 de ani din Ilfov. Și-a otrăvit cu mercur fiica, ginerele şi nepotul: "Baba se lăuda din tinereţile ei că deţine aşa ceva"

Caz incredibil în Ilfov. O bătrână de 83 de ani şi-ar fi otrăvit cu mercur fiica, ginerele şi nepotul. Toţi trei au ajuns la spital, dar sunt în afara oricărui pericol. Deşi locuiesc în aceeaşi casă, faţă de pensionară s-a emis un ordin provizoriu de protecţie. Bătrâna, care ar fi premeditat totul, este acum sub supravegherea medicilor de la psihiatrie. Poliţiştii vor să afle de unde a făcut rost de substanţa periculoasă, găsită în mai multe recipiente în locuinţa sa. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 19:39

Vezi și

Bărbatul de 48 de ani din Ciorogârla, soţia şi fiul de 18 ani sunt în stare de şoc. Nu şi-ar fi închipuit niciodată că soacra, care stătea cu ei în aceeaşi casă, ar putea să le facă rău.

De ceva timp, însă, membrii familiei au început să se simtă rău. Au mers la spital şi aşa au aflat că sunt intoxicaţi cu mercur. Şi-au dat imediat seama că femeia de 83 de ani le-a pus otrava în mâncare.

  • Bărbat: Ăsta micu' al meu zice că baba se lăuda din tinereţile ei că deţine aşa ceva.
  • Cristi Popovici, reporter Observator: Bărbatul otrăvit cu mercur spune ca soacra lui făcea ritualuri satanice. A descoperit în camera ei fotografii cu membrii familiei, lângă lumânări și recipiente cu substanța extrem de periculoasă pentru organism. Atât el, cât și soția sa, fiul de 18 ani și chiar câinii familiei au fost otrăviți cu mercur.
  • Reporter: O fi fost pe la vreo vrăjitoare?
  • Bărbat: Are poze cu mine şi cu fii-miu fix de unde am luat sticluţa asta. Cu mine şi cu fii-miu, care suntem cu mercur în noi.
Pe acelaşi subiect

După o noapte petrecută la spital, familia a fost externată şi urmează un tratament pentru eliminarea substanţei din corp.

  • Radu Ţincu, medic primar toxicologie: Acest mercur metalic este extrem de periculos pentru că poate să vaporizeze chiar și la temperatura camerei, iar acei vapori de mercur ajung pe cale pulmonară, traversând plămânul în sânge și pot determina anumite semne de toxicitate cu apariția tremurului, a unor neuropatii periferice, oboseală excesivă, este afectată funcția neurocognitivă.

Cazul este cercetat de poliţişti care au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie

Cristi Popovici, reporter Observator: Familia a cerut ordin de protecție împotriva bătrânei de 83 de ani, iar polițiștii au fost de acord, considerând ca le-ar pune viata în pericol ginerului, fiicei si nepotului, dacă ar sta în continuare cu ei în aceeași casă. Între timp, ea a fost internata la Spitalul de Psihiatrie de la Bălăceanca.

Dacă se va dovedi că are discernământ, femeia de 83 de ani ar putea fi judecată pentru tentativă de omor dar şi pentru deţinere de substanţe toxice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Ritualurile satanice" ale unei bătrâne de 83 de ani din Ilfov. Și-a otrăvit cu mercur fiica, ginerele şi nepotul: "Baba se lăuda din tinereţile ei că deţine aşa ceva"