Antena Meniu Search
x

O femeie din Spania il acuza fostul iubit roman de rapirea propriei fiice

O tanara mama din Spania isi acuza fostul prieten de origine romana ca i-a rapit fetita pe care o au impreuna. De patru ani, femeia nu si-a mai vazut fiica, pe care barbatul o creste in Romania, alaturi de bunici. Mama a intentat proces in Spania si cere custodia fetei.

Vezi și

Au trecut patru ani de cand Vanesa si-a strans ultima data fiica in brate. I-au ramas doar pozele cu ea si amintirile. Femeia isi acuza fostul prieten, un roman pe nume Claudiu, ca i-a rapit copilul cand au venit impreuna in vizita in Romania. Se intampla in 2009, cand fetita avea doar doi ani. De cum au pus piciorul in tara, Vanesa sustine ca a fost batuta si amenintata cu moartea sii a fost trimisa cu autocarul inapoi in Spania.

Femeia a mers chiar de atunci la un tribunal spaniol sa-l denunte pe roman. Insa cazul ei a ramas nerezolvat, pana in ziua de azi. Au trecut de atunci 1440 de zile. Fiica ei, Denisa, are sase ani.

Ajutata de o fundatie spaniola care se ocupa de femeile abuzate, avocatul companiei nonprofit a depus un denunt la tribunalul din Zaragoza pe numele romanului, in care il acuza de sechestrare de minori si violenta domestica.

“Vanesa trebuia protejata. Trebuia ajutata de tribunal, de acest sistem care se presupune ca apara interesele femeilor abuzate. Vanesa a ascuns propriei familii toata drama, de frica. Se imbraca in haine largi si fuste lungi pentru ca parintii ei sa nu-i observe vanataile”, a declarat avocatul Francisco Serrano.

Astazi, la Zaragoza, se judeca procesul intentat de Vanesa si se va stabili cine primeste cutodia fetitei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie din Spania il acuza fostul iubit roman de rapirea propriei fiice