Antena Meniu Search
x

Un român a sărit în ajutorul unui italian rămas fără job, ducându-l la cumpărături pe banii săi

Adrian, un român din Sicilia, a sărit în mai puțin de cinci minute în ajutorul lui Daniele, un italian rămas fără venit și care nu își găsea de lucru din cauza coronavirusului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.04.2020, 16:52

Italianul a rămas fără locul de muncă înainte de debutul pandemiei de coronavirus
Adrian (dreapta) a sărit în ajutorul lui Daniele, imediat cum i-a auzit povestea - Quotidiano di Gela
  • Un român a sărit în ajutorul unui italian rămas fără job, ducându-l la cumpărături pe banii săi
  • Întreaga poveste s-a petrecut în Sicilia

Adrian, un român din Sicilia, a sărit în mai puțin de cinci minute în ajutorul lui Daniele, un italian rămas fără venit și care nu își găsea de lucru din cauza coronavirusului.

Întreaga poveste s-a petrecut în Gela, un oraș cu aproximativ 75.000 de locuri.

Conform Quotidiano di Gela, Daniele și-a povestit situația extrem de dificilă în care a ajuns. Cap de familie rămas fără loc de muncă înainte de pandemia de coronavirus, bărbatul și-a căutat de lucru însă locurile de muncă au fost înghețate din cauza pandemiei.

Astfel, Daniele a ajuns să fie obligat să se descurce doar cu un ajutor social de 55 de euro.

Povestea l-a impresionat atât de mult pe Adrian, un român din Sicilia, încât în mai puțin de cinci minute a intervenit și l-a dus pe Daniele la cumpărături.

I-a umplut un cărucior cu produse, din banii lui, și chiar i-a cumpărat un ou de ciocolată, de Paște, și cărți de colorat pentru fiica lui.

Ulterior, proprietarul unui magazin alimentar, care a dorit să rămână anonim, a sărit și el în ajutorul lui Daniele și l-a înștiințat că se poate aproviziona de la magazinul său de câte ori are nevoie, până când trece pandemia de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român a sărit în ajutorul unui italian rămas fără job, ducându-l la cumpărături pe banii săi