Antena Meniu Search
x

Un român din Spania, care a confecționat și împărțit măști de protecție, amendat pentru nerespectarea restricțiilor impuse

Un român din Spania, care pe perioada pandemiei de coronavirus a confecționat și împărțit măști de protecție, a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor impuse.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.06.2020, 08:56

Românul a confecționat și împărțit în jur de 5.000 de măști
Românul și plicul prin care era înștiințat că are de plătit o amendă de 601 euro - Las Provincias
  • Românul a confecționat și distribuit în jur de 5.000 de măști de protecție.
  • Românul a fost obligat, pe perioada pandemiei, să-și țină magazinul închis timp de trei luni.

Victor Ursariu are un mic magazin de haine în Paterna, localitate situată în provincia Valencia.

Conform Las Provincias, pe perioada pandemiei de coronavirus, afacerea sa a fost lovită în plin, trei luni fiind obligat să țină magazinul închis.

Chiar și așa, românul și-a propus să facă un gest de mărinimie, în momentul în care a auzit că în comunitate există o lipsă a măștilor de protecție.

Cu materialele rămase de la costume, în magazin, a început să producă măști de protecție.

A produs câteva mii de măști de protecție și le-a împărțit în Paterna, Torrent, la polițiștii din Godella și chiar la nevoiașii din Valencia.

Însă, facerea de bine nu l-a iertat de o amendă. Și a fost sancționat cu 601 euro pentru nerespectarea restricțiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus.

Românul susține că se aștepta la o asemenea măsură, dar îl mâhnește teribil, mai ales că trei luni, cât a fost obligat să țină magazinul închis, nu a putut obține niciun venit, iar acum nici bani pentru plata chiriei nu mai are.

Însă cazul său a ajuns la urechile membrilor comunități, iar mai mulți localnici care îl cunosc au anunțat deja că vor face o chetă pentru a-l ajuta pe Victor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român din Spania, care a confecționat și împărțit măști de protecție, amendat pentru nerespectarea restricțiilor impuse