Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român plecat la muncă în Anglia a sfârşit în chinuri groaznice. Cortul în care a ajuns să stea a fost incendiat

În urmă cu aproximativ o lună, un bărbat a fost găsit mort, iar un altul grav rănit, în Ilford, Anglia, după ce cortul în care locuiau a fost incendiat.

de Cristi Ioniţă

la 25.07.2019 , 15:51

Ionuţ plecase la muncă în Anglia, dar ajunsese să locuiască într-un cort Poliţiştii englezi au dat publicităţii ultima imagine cu Ionuţ în viaţă - My London Online

În urmă cu aproximativ o lună, un bărbat a fost găsit mort, iar un altul grav rănit, în Ilford, Anglia, după ce cortul în care locuiau a fost incendiat.

Iniţial s-a stabilit că persoana grav rănită este de origine română, dar identitatea sa nu a fost dată publicităţii, afirmându-se doar că este vorba despre un bărbat de 43 de ani.

Românul a suferit arsuri pe aproape 100% din suprafaţa corpului

Articolul continuă după reclamă

Conform My London Online, abia după o lună s-a stabilit că şi bărbatul care a murit era tot de origine română.

Ionuţ Manea avea 38 de ani şi a fost identificat doar cu ajutorul probelor ADN. Trupul neînsufleţit era ars aproape în totalitate, astfel că poliţiştii au fost obligaţi să aştepte rezultatele ADN pentru a stabili identitatea victimei.

Ionuţ Manea plecase la muncă în Anglia, dar norocul l-a părăsit rapid, astfel că bărbatul a ajuns să locuiasă pe străzi şi să se adăpostească graţie unui cort.

S-a ambiţionat să rămână în Anglia, în speranţa că îşi va găsi ceva nou de muncă, dar şi-a găsit sfârşitul în Ilford.

Iar marea problemă este că poliţiştii habar nu au ce s-a întâmplat la faţa locului şi fac apel la oameni pentru a stabili ce au făcut românii în zilele de dinaintea tragediei petrecute pe 18 iunie.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Român plecat la muncă în Anglia a sfârşit în chinuri groaznice. Cortul în care a ajuns să stea a fost incendiat