Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce ar fi ucis o fostă campioană la atletism (Video)

Un român este suspectul principal într-o crimă care a şocat Italia. Tânărul de 26 de ani este acuzat că a ucis o fostă campioană la atletism, pentru că nu-i răspundea la avansuri. Fosta sportivă era originară din Tunisia şi se stabilise la Roma.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 20:02

Vezi și

Un român este suspectul principal într-o crimă care a şocat Italia. Tânărul de 26 de ani este acuzat că a ucis o fostă campioană la atletism, pentru că nu-i răspundea la avansuri. Fosta sportivă era originară din Tunisia şi se stabilise la Roma. După ce a fost ucisă, suspectul ar fi încercat să mascheze totul într-un jaf. Putea fi crima perfectă, spun anchetatorii. Doar că au descoperit un amănunt care a schimbat totul.

Calm, Ştefan Iulian Catoi a plecat spre arest aşa cum obişnuia să îşi facă mereu apariţia. Atent până la cel mai mic detaliu la imaginea lui.

Presa din Italia îl descrie ca pe un adevărat Narcis. Îndrăgostit de propria imagine şi de viaţa bună. Avea 7 profiluri de facebook şi toate abundă în fotografii de tip selfie în care tânărul se afişează lângă maşini scumpe, numărând teancuri de bani şi chiar cu un pistol în mână.

Orgoliul l-ar fi împins la un gest şocant, cred poliţiştii italieni. Ar fi ucis o fostă campioană la atletism din Tunisia, pentru că i-a respins avansurile. Pentru familia din Comăneşti, Bacău, acuzaţiile sunt de neconceput.

Anchetatorii italieni nu au, însă, nicio îndoială. Băcăuanul de 26 de ani apare pe camerele de supraveghere în timp ce o împinge pe femeia de 37 de ani de pe podul Sisto în noaptea de 1 mai. Se ascunde în spatele unei maşini, iar când femeia este neatentă o împinge de la 20 de metri înălţime.

Putea fi crima perfectă. Fără martori, fără arme, fără urme pe corp. I-ar fi luat chiar şi telefonul din poşetă, pentru a lăsa impresia unui jaf. În România dar şi în Italia, avea antecedente de furt. Nimeni nu îl credea, însă capabil de un asemenea gest.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştefan şi victima lui se cunoşteau, scriu jurnaliştii din peninsulă. Tânărul era îndrăgostit de femeia de 37 de ani care, însă, nu simţea acelaşi lucru. În seara crimei, s-au întâlnit la insistenţele românului într-un bar, iar tânăra l-a respins, din nou.

Poliţia crede că, sub influenţa alcoolului, tânărul s-a răzbunat. Ştefan Iulian Catoi este acuzat de crimă cu premeditare şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce ar fi ucis o fostă campioană la atletism (Video)