Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce a sărit la bătaie şi a fost imobilizat de un carabinier aflat în timpul liber

A.S., un român de 44 de ani, a fost arestat la Signa, în Italia, după ce a sărit să bată un alt bărbat şi a fost imobilizat cu greu de un carabinier aflat în timpul liber.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 19.04.2021, 22:56

Românul arestat în Italia are 44 de ani
Carabinierii veniţi în ajutorul colegului lor l-au imobilizat cu greu pe român - Piana Notizie
  • Românul arestat în Italia are 44 de ani.

Cel mai probabil, conflictul dintre român şi rivalul său a fost unul spontan, iar românul a apucat să-i aplice rivalului câteva lovituri, în timpul unui incident izbucnit în parcarea unui supermarket din Signa, provincia Florenţa.

Conform Piana Notizie, un carabiner aflat în timpul liber, la cumpărături, a observat incidentul şi a decis să intervină. S-a identificat, moment în care, dându-şi seama că riscă să ajungă după gratii, românul a încercat să o ia la fugă.

Românul a fost pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni

Românul din Italia a fost imobilizat cu greu de carabinier, care a solicitat intervenţia unor colegi. Deşi la faţa locului au apărut mai mulţi oameni ai legii, românul a continuat să fie extrem de agresiv. A refuzat să se legitimeze şi a încercat în mai multe rânduri să fugă. 

A.S., românul de 44 de ani, a fost condus în arest. S-a stabilit că are antecedente penale şi riscă, acum, ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce a sărit la bătaie şi a fost imobilizat de un carabinier aflat în timpul liber