Antena Meniu Search
x

A fost arestat încă un român în cazul jafului care a îngrozit Italia

A fost arestat încă un român suspect în cazul jafului care a îngrozit Italia. Individul de 26 de ani este chiar liderul bandei care în weekend a sechestrat şi torturat un cuplu de pensionari italieni.

Vezi și

A fost arestat încă un român suspect în cazul jafului care a îngrozit Italia. Individul de 26 de ani este chiar liderul bandei care în weekend a sechestrat şi torturat un cuplu de pensionari italieni. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Autorităţile au reuşit să-l prindă pe românul căutat zile întregi de poliţişti. Îmbrăcat într-un hanorac cu glugă, tânărul spera să treacă neobservat în timp ce încerca să vândă mai multe ceasuri furate din casa familiei de italieni pe care a jefuit-o.

Tânărul ar fi sperat să fugă în România după ce duminica trecută a intrat în casa soţilor Martelli, împreună cu alţi trei români. Cuplul a fost bătut crunt pentru a le spune hoţilor unde ţine banii şi cardurile bancare.

Ceilalţi membri ai bandei au fost arestaţi miercuri, pe când încercau să fugă în România. Avreau la ei câteva mii de euro, bani pe care au reuşit să-i fure din casa, dar şi din contul soţilor italieni.

Arestul preventiv s-a impus, deoarece persoanele cercetate voiau să fugă din ţară atunci când au fost găsite de poliţişti. Tocmai părăsiseră apartamentul în care locuiau, în care îşi şterseseră urmele, şi voiau să plece având asupra lor toate obiectele personale.

Cei trei români îşi luau slujbe periodice ca grădinari sau muncitori în construcţii. Îşi suplimentau, însă, veniturile furând, susţin poliţiştii italieni. Anchetatorii sunt convinşi că românii arestaţi în acest caz sunt autorii a şase jafuri comise în ultimele trei săptămâni în benzinării şi tutungerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A fost arestat încă un român în cazul jafului care a îngrozit Italia