Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român din Marea Britanie a oferit bani unui cerşetor englez, după care l-a urmărit să vadă ce face cu ei. Bărbatul a trăit un adevărat şoc

Un român din Marea Britanie a oferit bani unui cerşetor englez, după care a decis să îl urmărească atent, pentru a vedea ce va face omul străzii cu banii.

de Redactia Observator

la 07.03.2018 , 12:12

Un român din Marea Britanie a oferit bani unui cerşetor englez, după care l-a urmărit să vadă ce face cu ei. Bărbatul a trăit un adevărat şoc - Sursă: Hepta

Un român din Marea Britanie a oferit bani unui cerşetor englez, după care a decis să îl urmărească atent, pentru a vedea ce va face omul străzii cu banii primiţi de la el. 

Bărbatul a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care povesteşte dezamăgirea trăită când a văzut ce a făcut cerşetorul cu banii pe care îi dăduse. Mai mult de atât, după ce i-a oferit bani, românul i-a cumpărat omului străzii şi ceva de mâncare.

Apoi a pornit în urmărirea lui, pentru a vedea ce va face cu banii. Nu mică i-a fost uimirea când a văzut că cerşetorul a intrat în primul casino găsit în cale, pentru a juca banii la jocuri de noroc.

Articolul continuă după reclamă

Dani Dani, aşa cum e numele său pe Facebook, a povestit ulterior pe internet ce văzuse, sfătuindu-i pe cei care oferă bani oamenilor străzii din milă, să înceteze să mai facă asta, fie că e vorba de copii, de tineri sau de bătrâni care cerşesc.

”Noi ne trezim dimineața la ora 6.00 și mergem la muncă, încercăm să strângem bani. Nu dați bani nimănui”, îi îndeamnă bărbatuil pe internauţi. 

Postarea a fost vizualizată de sute de ori, iar comentariile oamenilor au fost dintre cele mai diverse.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Un român din Marea Britanie a oferit bani unui cerşetor englez, după care l-a urmărit să vadă ce face cu ei. Bărbatul a trăit un adevărat şoc