Antena Meniu Search
x

Român care culegea mere, căzut cu tractorul într-un canal și blocat zeci de minute sub apă de remorca plină cu fructe, în Germania

Un român care culegea mere a căzut cu tractorul într-un canal și a stat blocat zeci de minute sub apă de remorca plină cu fructe, în Germania.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.09.2020, 14:46

Accident mortal
Românul a fost scos cu greu de sub remorca plină cu mere - Vasel
  • E al doilea român strivit sub tractor, în Germania, în ultimele două săptămâni.
  • Muncitorul seonier a murit la 24 de ore după accident.

Un muncitor sezonier român a murit duminică seara în Clinica Asklepios Harburg (AKH). Românul căzuse sâmbătă cu tractorul într-un canal și a stat multă vreme sub apă Gross Hove, lângă Jork.

Identitatea decedatului a fost clarificată în cele din urmă, au declarat oficiali din poliție . Este un muncitor din România, în vârstă de 49 de ani. În timpul recoltării merelor, bărbatul, unul dintre cei aproximativ 4.000 de muncitori sezonieri din Polonia, România, Bulgaria și Ucraina, s-a apropiat prea mult cu tractorul de malul abrupt, cu puțin înainte de ora 13, sâmbătă.

Marginea canalului nu a fost tăiată, pentru a promova biodiversitatea. Iar românul nu a mai văzut efectiv drumul. Remorca tractorului săa răsturnat în canal și românul a fost prins sub ea. A stat zeci de minute blocat cu totul sub apă. Pompierii au reușit să stabilizeze tractorul cu ajutorul troliului unui vehicul de urgență și să-l ridice, scrie tageblatt.de.

După ridicare, salvatorii au reușit în cele din urmă să-l scoată pe muncitorul inconștient din apă. Serviciile de urgență din livada de la nord de Obstmarschenwegau inițiat imediat manevrele de resuscitare. Aproape în același timp, pompierii au solicitat un elicopter de salvare.

Paramedicii l-au readus la viață pe bărbat și o ambulanță l-a transportat la spitalul din Harburg, cu puțin înainte de ora 14:00. Din păcate după puțin mai mult de 24 de ore românul a murit.

E al doilea român strivit de un tractor în aceeași zonă din Germania. În urmă cu două săptămâni, un muncitor român din Mittelkirchen am Hoehenweg s-a răsturnat cu un tractor și a fost prins într-un șanț sub anvelopa din spate. Un elicopter l-a transportat pe bărbatul rănit grav la spitalul Bundeswehr din Hamburg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Român care culegea mere, căzut cu tractorul într-un canal și blocat zeci de minute sub apă de remorca plină cu fructe, în Germania