Antena Meniu Search
x

Un român care ar fi luat 1.000 de lire pentru a introduce ilegal o albaneză și pe fiul acesteia în Marea Britanie, condamnat la închisoare cu executare

Un român de 36 de ani a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu executare, după ce a încercat să introducă o albaneză și pe fiul acesteia, în mod ilegal, în Marea Britanie.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.06.2020, 17:03

Partenera românului a fost condamnată la închisoare cu suspendare
George ar urma să petreacă un an și opt luni după gratii - PA via Daily Mail
  • Partenera românului, condamnat la închisoare cu suspendare.
  • Românii sunt stabiliți în Marea Britanie și au un copil de un an.

Românul, identificat drept George Lupu, și partenera sa, Victoria Elena Tudor, sunt stabiliți în districtul Stratford, din Londra, și au împreună o fetiță de un an.

Conform Daily Mail, cei trei se aflau în SUV-ul familiei, în urmă cu aproximativ un an, când se pregăteau să intre din Franța în Marea Britanie.

Au fost opriți pentru un control de rutină de polițiștii de frontieră britanici, iar din acel moment situația a luat o întorsătură neașteptată.

Pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama imediat că George și Victoria mai au încă două persoane în mașină.

O albaneză era ascunsă sub o pătură în portbagajul mașinii, iar copilul acesteia era ascuns în zona picioarelor din dreptul banchetei din spate.

Polițiștii de frontieră au remarcat, în primul rând, unul dintre picioarele băiatului ieșit de sub pătura cu care era acoperit și astfel a fost demascată întreaga operațiune.

George și Victoria au fost puși sub acuzare pentru trafic de migranți. Bărbatul și-a recunoscut fapta încă de la termenul din septembrie anul trecut, în timp ce partenera lui, care inițial nu și-a recunoscut vina, a pledat și ea vinovată la termenul din martie anul acesta.

După îndelungi dezbateri, George a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu executare, în timp ce partenera lui a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare cu suspendare, urmând a fi sub supravegherea autorităților britanice pe o perioadă de doi ani.

Se estimează că întreaga afacere le-ar fi adus celor doi români 1.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un român care ar fi luat 1.000 de lire pentru a introduce ilegal o albaneză și pe fiul acesteia în Marea Britanie, condamnat la închisoare cu executare