Meniu
Search
x

Un român de 27 de ani, la volanul BMW-ului care a semănat moarte pe o șosea din Italia. A mințit că pasagerul mort conducea bolidul

Un român de 27 de ani din Italia este cercetat pentru ucidere din culpă după ce s-a descoperit că el s-ar fi aflat la volanul BMW-ului care a spulberat un Fiat Punto, în data de 20 septembrie, pe un drum din Canaro, provincia Rovigo.

De Ana Maria Ghiarasim la 12.10.2020, 09:24
  • Tânărul i-a mințit pe anchetatori și le-a spus că Nicolae Sirbu, un român de 54 de ani rezident în Canaro, care a pierit strivit în impact, era la volan.
  • Ambele masini implicate în accident au luat foc în impact.

Tânărul de 27 de ani a scăpat nevătămat din accident și le-a spus anchetatorilor că altcineva se afla la volanul BMW-ului. 

Mai exact, Nicolae Sirbu, un român de 54 de ani rezident în Canaro, care a pierit strivit în impact.

Nicolae Sirbu era în mașină cu un tânăr de 27 de ani, care a ieșit în mod miraculos nevătămat din fiarele contorsionate ale BMW-ului. După accident, tânărul a considerat potrivit să spună carabinierilor că prietenul său care a murit în urma impactului conducea vehiculul, scrie rovigoindiretta.it.

Adevărul a ieșit la iveală după mai multe investigații făcute de anchetatori cu privire la cauzele accidentului.

În impactul din 20 septembrie a murit și șoferul din Fiat, un italian de 56 de ani.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român de 27 de ani, la volanul BMW-ului care a semănat moarte pe o șosea din Italia. A mințit că pasagerul mort conducea bolidul