Antena Meniu Search
x

Foto Român din Scoția, acuzat de castrare umană. Ion și liderul grupării, Marius „Făcătorul de Eunuci“, vindeau pe bani grei filmările cu atrocitățile

Incident de-a dreptul șocant în Scoția. Un român este acuzat de implicare într-un grup specializat în castrări umane. Bărbatul, alături de șeful grupării, care se intitula Marius „Făcătorul de Eunuci“ vindeau apoi filmările cu atrocitățile pe bani grei. 

de Redactia Observator

la 31.12.2023, 13:28

Șeful grupării este un norvegian Marius G, care se autointitulează „Făcătorul de Eunuci”
Șeful grupării este un norvegian Marius G, care se autointitulează „Făcătorul de Eunuci” - Facebook

Nouă bărbați sunt acuzați că au castrat mai mulți bărbați. Gruparea filma ororile la care erau supuse victimele, apoi vindeau materialele pe bani grei. Șeful grupării este un norvegian Marius G, care se autointitulează „Făcătorul de Eunuci”. În mod șocant, și bărbatul avea penisul, testiculele și ambele mameloane tăiate, la cererea sa. Mai mult, tot la cererea lui, unul din picioare i-a fost înghețat, pentru a putea fi apoi amputat, potrivit Blick.ch.

A câștigat 215.000 de franci (aproximatic 231.000 de euro) din înregistrările pe care le vindea, pe o perioada de șase ani. Recent, Marius și doi dintre colegii săi au fost aduși în fața instanței. Norvegianul, care se află într-o închisoare din sudul Londrei de la arestarea sa, s-a alăturat prin intermediul unei apel video. El și-a mărturisit faptele în fața autorităților. Norvegianul a mărturisit, de asemenea, că a creat și distribuit două videoclipuri cu pornografie infantilă între ianuarie 2017 și ianuarie 2020. 

Un român, în gruparea din Scoția

Unul dintre partenerii săi, un român de 28 de ani, a recunoscut că a participat la două operații. Alături de ei a fost și un chirurg de 66 de ani, care este considerat și „mâna dreaptă” a șefului. Potrivit presei britanice, se spune că el a jucat un rol decisiv în mai multe intervenții. Pe lângă cei doi, alți trei, inclusiv o fostă asistentă, și-au mărturisit faptele. 

Marius G. trăiește ca un așa-zis Nullo. Termenul este o abreviere pentru „anularea genitală” și descrie persoanele care vor să trăiască fără organele genitale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Român din Scoția, acuzat de castrare umană. Ion și liderul grupării, Marius „Făcătorul de Eunuci“, vindeau pe bani grei filmările cu atrocitățile