Antena Meniu Search
x

Video Cine este românul care a fost împuşcat în Spania. Emil a murit chiar sub ochii fratelui său care a fost şi el rănit în atacul violent

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor. Unul dintre ei, Emil, a murit pe loc, în timp ce fratele său a ajuns în comă la spital, acolo unde medicii încearcă să-i salveze viaţa. Potrivit primelor date strânse de poliţiştii, ar fi vorba despre o reglare de conturi între traficanţi. 

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 14:55

Imaginile şocante au fost surpinse în plină zi, în Girona. Victima - un bărbat de 34 de ani din Rebrișoara, Bistrița-Năsăud, care era stabilit de mulți ani în Spania, alături de fratele său. Cei doi se aflau în faţa service-ului auto la care lucrau. La un moment dat, la fața locului oprește un autoturism înmatriculat în Franța, din care ies mai mulți bărbați înarmaţi cu bâte și ţevi și încep să îi lovească pe cei doi.

Împuşcat mortal sub ochii fratelui său

După ce au fost loviti cu bestialitate, cei doi au ripostat. A fost momentul în care unul dintre atacatori a scos o armă şi l-a împuscat mortal pe bărbatul de 34 de ani. A tras şi spre fratele lui, dar acesta a scăpat cu viaţă, ca prin minune.

Vezi și

După ce i-au atacat pe cei doi români, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți. Deşi tot oraşul a fost împânzit de poliţişti, oamenii legii nu au reuşit să îi prindă până acum pe făptaşi. Potrivit datelor preliminare din anchetă, atacatorii ar fi marocani, iar incidentul violent ar fi, de fapt, o reglare de conturi între bande, în războiul pentru supremaţie pe piaţa drogurilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » Cine este românul care a fost împuşcat în Spania. Emil a murit chiar sub ochii fratelui său care a fost şi el rănit în atacul violent