Antena Meniu Search
x

Român tras pe dreapta pentru un control de rutină, în Italia, prins cu mai multe bunuri furate

Un român de 33 de ani, tras pe dreapta de poliţiştii italieni, pentru un control de rutină, a ajuns să fie acuzat de comiterea mai multor furturi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.12.2019, 17:33

Românul este cercetat în stare de libertate
Românul avea ascunse în maşină mai multe bunuri furate - H24 Notizie

Un român de 33 de ani, tras pe dreapta de poliţiştii italieni, pentru un control de rutină, a ajuns să fie acuzat de comiterea mai multor furturi.

Bărbatul se afla în maşină împreună cu alţi doi conaţionali în momentul în care autoturismul lor a fost tras pe dreapta.

Conform H24 Notizie, poliţiştii au considerat suspect comportamentul şoferului român astfel că au decis să verifice maşina în mod amănunţit.

Iar în portbagajul acesteia au descoperit mai multe bunuri despre care se consideră că au fost furate, dar şi diferite instrumente care ar fi putut fi folosite la spargerea unor maşini sau locuinţe.

Printre bunurile descoperite de poliţişti s-au aflat mai multe telefoane mobile, bijuterii şi ceasuri de firmă.

Sursa amintită precizează că românul de 33 de ani, aflat la volanul autoturismului, a luat întreaga poveste asupra sa, astfel că este cercetat în stare de libertate pentru comiterea mai multor furturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Român tras pe dreapta pentru un control de rutină, în Italia, prins cu mai multe bunuri furate