Antena Meniu Search
x

Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, pentru salariile neplătite, în Marea Britanie (Video)

Un român din Marea Britanie, pe care fostul angajator l-a despăgubit cu 16.000 de lire sterline pentru discriminare rasială, a revenit un an mai târziu și a bătut-o pe fiica proprietarului. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.03.2020, 07:31

Valentin Mihaes a fost condamnat la inchisoare cu suspendare
Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, pentru salariile neplătite, în Marea Britanie - NCJM/captura video Facebook
  • Valentin Mihaes a primit o pedeapsă cu suspendare.
  • Românul a fost obligat să plătească 3.000 de lire sterline pentru prejudiciul provocat.

Un român din Marea Britanie, pe care fostul angajator l-a despăgubit cu 16.000 de lire sterline pentru discriminare rasială, a revenit un an mai târziu și a bătut-o pe fiica proprietarului. 

Nemulțumit de banii primiți și considerând că merită mai mult, Valentin Mihaes și-a luat doi prieteni, pe Bogdan Boldea (26 de ani) și Dan Groza (30 de ani), și au mers împreună la Pizzaholic în Heaton, Newcastle.

Când au ajuns, cei trei au fost întâmpinați de Jae Lockhart, fiica fostului patron.

Românii au cerut să-l vadă pe tatăl ei, însă femeia a refuzat așa că s-au năpustit asupra ei, au bătut-o și au împins-o în cuptorul de pizza încins la de 280 grade Celsius, scrie publicația britanică Metro.

Jae a publicat pe Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere în momentul atacului. Filmările pot fi văzuate aici.

"Au început să urle și să mă împingă în cuptor"

În urma grozăviei comise, agresorii au provocat daune de peste 3.000 de euro, iar Jae a rămas cu cicatrici pentru toată viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacul a avut loc în 26 august 2019, însă abia acum instanța s-a pronunțat în cazul celor trei.

Valentin Mihaes a primit o pedeapsă de două luni de închisoare suspendată timp de 18 luni, fiind obligat de instanță să plătească 3.000 de lire sterline pentru prejudiciul provocat. 

Dan Groza a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce Boldea a fost eliberat condiționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român a împins-o pe fiica fostului patron într-un cuptor de pizza, pentru salariile neplătite, în Marea Britanie (Video)