Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român din Italia pus pe furat riscă ani grei de închisoare, după ce a nimerit în camera unei fete și s-a năpustit asupra ei

Un român din Italia riscă ani grei de închisoare după ce s-a cățărat pe fereastra deschisă a unei locuințe, cu scopul de a fura bunuri, însă și-a schimbat planurile în ultimul moment, vâzând o copilă care dormea. Înspâimântată, fata a început să țipe și s-a eliberat din brațele agresorului în ultimul moment.

de Daniel Murărescu

la 26.08.2020 , 16:57

Un român din Italia pus pe furat riscă ani grei de pușcărie, după ce a nimerit în camera unei fete și s-a năpustit asupra ei Românul a fost arestat de polițiștii italieni - Profimedia Images | imagine ilustrativă
  • Bărbatul avea de gând să fure, dar a renunțat la idee atunci când a pătruns în cameră
  • Țipetele copilei i-au alertat pe mai mulți prieteni din apartament, care au sunat la Urgențe

Tentativa de viol a avut loc în noaptea de 22 spre 23 august, în localitatea Ferrara din regiunea Emilia-Romagna. Românul, în vârstă de 45 de ani, plănuise inițial să pătrundă în casă pe fereastră și să fure ce găsește, însă a renunțat la totul atunci când a dat peste o fată care dormea în pat.

Potrivit imolaoggi.it, bărbatul a sărit pe copilă și a bruscat-o, cu scopul de a o batjocori, însă victima a început să se zbată și să țipe, fapt care a alertat mai mulți prieteni care se aflau la acel moment în apartament.

Văzând că fata nu cedează, individul a sărit înapoi pe geam și a încercat să fugă. Amicii tinerei au sunat imediat la 113 iar românul a fost imobilizat la scurt timp, nu departe de locul agresiunii. După ce a primit tratament spitalicesc, copila a fost escortată de polițiști și a putut să îl identifice pe bărbatul capturat.

Articolul continuă după reclamă

Agenții au stabilit că acesta are antecedente penale și au decis să-l aresteze, dar fiind faptul că nu deține un domiciliu stabil și astfel nu poate fi plasat sub control judiciar. Măsura urmărește și să prevină o eventuală fugă a suspectului.

Românul este acum la închisoare și își așteaptă procesul. Dacă va fi găsit vinovat riscă să petreacă ani grei după gratii.

Daniel Murărescu Like

Daniel Murărescu face parte din echipa Observator de decembrie 2016, de la relansarea site-ului, şi este în prezent editor de content.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un român din Italia pus pe furat riscă ani grei de închisoare, după ce a nimerit în camera unei fete și s-a năpustit asupra ei