Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a bătut-o pe mama iubitei sale pentru că nu o lasă să se întâlnească cu el

Un tânăr de 30 de ani care locuiește în Italia a fost arestat la domiciliu după ce a bătut-o pe mama iubitei sale pentru că nu o lasă să întâlnească cu el.

Un tânăr de 30 de ani care locuiește în Italia a fost arestat la domiciliu după ce a bătut-o pe mama iubitei sale pentru că nu o lasă să întâlnească cu el.

Cosmin Haraga are o relație cu Carina, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani. Tânărul locuiește în comuna Eboli din Salerno (Italia), acolo unde a și cunoscut-o pe minora care locuiește alături de mama ei.

Cei doi au început să vorbească pe Facebook și apoi s-au întâlnit de mai multe ori. Când a aflat că fiica ei de 15 ani se iubește cu un tânăr de 30 de ani, mama Carinei i-a interzis copilei să se mai întâlnească cu acesta.

Pe acelaşi subiect

În urmă cu două zile, Cosmin Haraga nu a mai suportat situația și a intrat în casa familiei Carinei, acolo unde a bătut-o pe mama acesteia și a încercat să o răpească pe adolescentă.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns carabinierii care l-au prins în flagrant pe Haraga. Tânărul a fost dus în fața unui judecător care i-a interzis să părăsească localitatea de domiciliu.

Între timp, copila de 15 ani a fost preluată de o structură specializată în protecția minorilor, iar mama ei a ajuns la un spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a bătut-o pe mama iubitei sale pentru că nu o lasă să se întâlnească cu el