Antena Meniu Search
x

Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie

Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie. Bărbatul a chemat-o din România acum trei săptămâni. Erau căsătoriţi de mai bine de 10 ani.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 23:09

Român violent în Italia
Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie - Facebook

Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie. Bărbatul a chemat-o din România acum trei săptămâni. Erau căsătoriţi de mai bine de 10 ani.

În ziua în care a ajuns în Italia, la soțul ei, a fost forțată să se prostitueze. El i-a spus că dacă nu o va face, ca să câştige bani, nu va plăti nimic pentru şederea ei în Italia. După câteva zile, a văzut-o vorbind cu proprietarul casei în care locuiau şi a ameninţat-o.

"Îţi tai nasul şi buzele, nu ai voie să te uiţi la nimeni!", i-a spus bărbatul. Câteva zile mai tîrziu a luat-o la palme şi a tuns-o scurt, ca să o facă mai urâtă. Femeia ajunsese în Italia pe 16 februarie, la Latina. Pe 21 februarie, după doar 5 zile, bărbatul a înjunghiat-o. După ce a tăiat-o, a curăţat apartamentul de sânge şi a plecat.

Îngrozită, românca a sunat la 118 şi medicii au transportat-o de urgenţă la spital. Au fost chemaţi şi poliţiştii şi femeia a povestit că îndură un calvar de când s-a căsătorit. Ea le-a relatat agenţilor că în urmă cu 9 ani a mai fost tăiată de soţ, pe coapsă.

Românul a fost arestat, scrie latinaquotidiano.it, şi marţi va fi audiat de judecătorul Curţii din Latina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie