Antena Meniu Search
x

Român jefuit la Roma, de un conațional, după ce a refuzat dama de companie pe care i-o trimisese

Un român de 47 de ani a fost jefuit la Roma, în Italia, de un conațional de 41 de ani, după ce a refuzat dama de companie pe care acesta i-o trimisese.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.04.2020, 19:18

Românul care a comis jaful a fost ajutat de un marocan
Polițiștii italieni l-au prins pe autorul jafului și au recuperat o parte din bani și bunuri - Hepta
  • Victimei i-au fost furate mai multe bunuri, dar și bani.
  • Românul care a comis jaful a fost ajutat de un marocan.

Victima ajunsese în Gara Termini, din Roma, cu peste 1.500 de euro la ea și a intrat în legătură cu cel care avea să-l jefuiască.

Conform Il Messaggero, românul de 47 de ani i-a cerut celui de 41 de ani să-i aranjeze o întâlnire cu o damă de companie.

Însă, nu a fost mulțumit de femeia trimisă, așa că a refuzat serviciile acesteia.

La momentul respectiv, românul de 41 de ani s-a simțit jignit și a decis ca, împreună cu un marocan, să-l jefuiască pe românul de 47 de ani în apropiere de Gara Termini.

Bătut și cu bunurile luate, românul de 47 de ani a mers la poliție, unde a povestit tot ce s-a întâmplat, oferind inclusiv detalii despre atacatorii.

A mers cu polițiștii într-o piață din apropiere de Gara Termini și le-a arătat oamenilor legii cine sunt cei doi atacatori.

Atacatorii au fost identificați drept românul I. S., de 41 de ani, și marocanul K. M., de 50 de ani, ambii cunoscuți cu antecedente penale. Ancheta a scos la iveală că I. S. l-a bătut pe conaționalul său și i-a furat portofelul, în timp ce K. M. supraveghea zona pentru ca nimeni să nu se apropie.

Polițiștii au percheziționat garsoniera pe care o împărțeau I. S. și K. M. și au găsit 465 de euro cash, un lanțișor de aur și un telefon mobil, bunuri de care fusese deposedată victima. De asemenea, a fost găsită și chitanța unui transfer de 300 de euro efectuat către o adresă din România, la o zi după comiterea jafului.

I. S. și K. M. au fost arestați preventiv și încarcerați la Regina Coeli, cea mai cunoscută închisoare din Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român jefuit la Roma, de un conațional, după ce a refuzat dama de companie pe care i-o trimisese