Meniu LIVE
Search
x

Un român a murit pe loc în apropiere de Milano, spulberat de o mașină

Un român de 43 de ani din localitatea Cologno Monzese, provincia Milano, a murit pe loc după ce a fost spulberat de o mașinăm condusă de un tânăr în vârstă de 28 de ani. Deși echipajele de urgență au sosit imediat la fața locului, paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul.

De Daniel Murărescu la 26.02.2020, 16:45
  • Românul, în vâstă de 43 de ani, a murit pe loc în urma impactului
  • Șoferul de 26 de ani este cercetat pentru omor din cuplă

Un român de 43 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberat de o mașină condusă de un tânăr, în localitatea Cologno Monzese din provincia Milano. Deși echipajele de urgență au sosit imediat la fața locului, paramedicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Accidentul mortal a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 7:00, într-o localitate de lângă Milano. Din primele informații, românul încerca să traverseze o șosea în momentul în care a fost izbit puternic de autoturism.

La scurt timp a fost solicitată intervenția salvatorilor, printr-un apel la 118, numărul de urgență din Italia, iar paramedicii au codul roșu de intervenție. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru român. Acesta decedase pe loc în urmă rănilor incompatibile cu viața.

Tânărul aflat la volan, în vârstă de 28 de ani, este cercetat pentru omor din culpă, în stare de libertate. Potrivit fanpage.it, acesta a fost afectat emoțional în urma impactului.

Carabinierii au deschis o investigație pentru a afla circumstanțele în care s-a produs tragedia. Șoferul a declarat că circula cu viteză legală, însă dinamica impactului naște semne de întrebare, mai ales că s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un român a murit pe loc în apropiere de Milano, spulberat de o mașină

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"