Antena Meniu Search
x

Român mort în Italia, fermierul pentru care lucra a trecut cu mașina peste el

Un român în vârstă de 42 de ani a fost găsit mort în seara zilei de sâmbătă, 9 mai, la Partinico, în Sicilia. Bărbatul era muncitor la o fermă de vite și a fost descoperit pe o șosea, fără viață. Peste corpul lui a trecut cu mașina fermierul pentru care lucra.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.05.2020, 13:51

Român mort în Italia
Românul mort avea 42 de ani - Blog Sicilia
  • Polițiștii încearcă să stabilească dacă românul mai era în viață când a trecut mașina peste el.
  • Românul avea 42 de ani și era originar din Brașov.

Nicolae Marin Neacșu era originar din Brașov și locuia la Alcamo, pe via Leone XIII la numărul 118. Lucra la o fermă unde îngrijea animalele și ieșea cu vitele la păscut, relatează Blog Sicilia, citat de Rotalianul.

Trupul lui neînsuflețit a fost găsit în zona Bosco Falconeria, la aproximativ 18 km de localitatea unde conaționalul nostru era rezident. Autoritățile au fost anunțate de angajatorul lui, un bărbat cu inițialele B.N., în vârstă de 44 de ani din Alcamo.

Carabinierii din Partinico și o ambulanță au sosit la fața locului. Personalul sanitar a putut doar să constate decesul bărbatului român.

Proprietarul fermei unde lucra Neacșu a povestit autorităților că a plecat pe câmp după ce a fost anunțat că vitele sale rătăceau fără control. În timp ce mergea de-a lungul drumului, în zona Bosco Falconara, nu și-a dat seama de prezența trupului muncitorului său întins la pământ și a trecut din greșeală cu mașina peste el.

Pe acelaşi subiect

Medicul legist a confirmat după o primă verificare a corpului că acesta prezenta leziuni toracice compatibile cu dinamica descrisă de crescătorul de vite. După reconstituire, carabinierii au declarat că într-adevăr ar fi posibil ca fermierul să nu fi văzut trupul căzut la pământ și să se fi tratat de un accident și nu de o acțiune intenționată.

Procuratura din Palermo a deschis o anchetă pentru a constata cauza exactă a decesului, dacă bărbatul rămân a murit înainte de a trece mașina peste el sau tocmai acest incident i-a provocat moartea.

Corpul fără viață al muncitorului român fost dus la Institutul de Medicină Legală din Palermo în vederea efectuării autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Român mort în Italia, fermierul pentru care lucra a trecut cu mașina peste el