Antena Meniu Search
x

Tânăr român, moarte cumplită pe autostradă, în Italia. Mașina lui, un morman de fiare

Un tânăr român a avut o moarte cumplită pe autostradă, în Italia. Mașina lui a ajuns un morman de fiare, după ce a intrat cu viteză într-o camionetă staționată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.07.2020, 11:25

  • Tânărul român mort miercuri noaptea avea 25 de ani.
  • El n-a văzut semnenle care indicau lucrări pe carosabil.

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani, A.D., și-a pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, 23 iulie, într-un accident de circulație care a avut loc pe autostrada Milano – Varese, în apropiere de Legnano. Aflat la volanul mașinii, nu a observat la timp semnalele care avertizau că se făceau lucrări la partea carosabilă și a izbit violent o autoutilitară.

Românul era rezident la Campobasso și se deplasa în direcția Milano. La intersecția pentru intrrea pe autostrada A9, aproape de miezul nopții, tânărul șofer nu a observat indicatoarele care avertizau participanții la trafic că au loc lucrări la carosabil și a intrat cu viteză mare într-o autoutilitară a companiei care executa lucrările.

Muncitorii tocmai terminaseră reparațiile la zidul de beton care separă cele două sensuri de mers deoarece, numai cu câteva ore mai devreme, avusese loc un alt accident.

În urma impactului devastator șoferul a murit pe loc, iar mașina, o Alfa Romeo Giulietta, în a fost complet distrusă.

La fața locului au intervenit pompierii din Busto Arsizio, personalul sanitar de la Crucea Roșie din Legnano și agenții poliției rutiere. În accident nu a fost implicat niciunul dintre muncitorii prezenți, dar pentru tânărul român nu a mai fost nimic de făcut, el a murit instantaneu, scrie corriere.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, moarte cumplită pe autostradă, în Italia. Mașina lui, un morman de fiare