Antena Meniu Search
x

Cătălin a murit la muncă în Belgia, la doar câteva săptămâni după ce îşi botezase fetiţa

Cătălin a murit la muncă în Belgia, la doar câteva săptămâni după ce îşi botezase fetiţa. Lucra în construcţii şi luni de dimineaţă un zid l-a strivit, după ce a căzut peste el. 

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 17:25

Cătălin a murit la muncă în Belgia, la doar câteva săptămâni după ce îşi botezase fetiţa. Lucra în construcţii şi luni de dimineaţă un zid l-a strivit, după ce a căzut peste el. 

Un tânăr de 28 de ani din localitatea buzoiană Boboc a murit luni dimineață pe un șantier din Belgia, după ce un perete s-a prăbușit peste el. Cătălin Georgian Coșconel plecase în străinătate în speranța că le va putea oferi un trai mai bun soției și celor doi copii, un băiețel de patru ani și o fetiță de doar două luni și jumătate. Ultima oară, venise în țară luna trecută, la botezul micuței. 

Cătălin Coșconel a muncit de tânăr și a fost barman în localitatea natală, de unde a plecat atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să-i devină soție, scrie Libertatea. În 2014, tânărul s-a căsătorit și a plecat în comuna Mărăcineni, unde și-a întemeiat familia. Nu contenea să-i mulțumească soției pentru "minunile pe care i le-a adus în viață": pe Rares, de 4 ani, și pe fetița de doar 2 luni și jumătate, la botezul căreia a fost în 24 februarie, ultima oară când și-a văzut familia. 

Pentru cei dragi, Cătălin a decis, în urmă cu aproape doi ani, să plece la muncă în străinătate, întrucât banii pe care îi câștiga în țară erau puțini și nu își putea susține familia, așa cum ar fi vrut. A decis să plece în Belgia, cu contract de muncă, pe un șantier, și venea periodic la soție și la cei doi copii. 

Luni, soţia şi mama lui Cătălin au plecat în Belgia, de unde vor aduce trupul neînsufleţit al acestuia acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Cătălin a murit la muncă în Belgia, la doar câteva săptămâni după ce îşi botezase fetiţa