Antena Meniu Search
x

Un român care și-a maltratat nevasta timp de 7 ani, arestat la Verona după ce a amenințat-o cu moartea: "Când vii acasă, te omor"

Un român de 49 de ani a fost arestat de carabinieri, după ce și-a bătut nevasta și a amenințat-o cu moartea, scrie presa locală.

Un român de 49 de ani a fost arestat de carabinieri, după ce și-a bătut nevasta și a amenințat-o cu moartea, scrie presa locală.

Potrivit www.tgverona.it, femeia de 45 de ani, de origine din Republica Moldova, era bătută și maltratată de șapte ani de soțul ei român, însă abia ieri a avut curajul să cheme poliția.

Bărbatul a luat-o din nou la bătaie pe femeie, iar aceasta a reușit să scape din mâinile lui și a chemat poliția.

Pe acelaşi subiect

Sosiți la reședința celor doi, carabinierii nu l-au mai găsit pe bărbat, soția acestuia fiind transportată la spital.

Însă, imediat după ce a părăsit spitalul, cu 8 zile de concediu medical, femeia a fost sunată la telefon de soțul ei, care a amenințat-o: „Când vii acasă, te omor”.

Carabinierii s-au deplasat din nou la locuința celor doi și l-au arestat pe bărbat, transportându-l la închisoarea Montorio din Verona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un român care și-a maltratat nevasta timp de 7 ani, arestat la Verona după ce a amenințat-o cu moartea: "Când vii acasă, te omor"